Skrivekurs: Når leseren kjenner dine hjerteslag og ditt engasjement. Og forstår hva du mener.

Skrivekurs er moro, lønnsomt og alvorlige saker. Alle organisasjoner har viktige ting på hjertet. Da er det dumt om det ikke når ut. Til medlemmer, politikere, kunder og de som bør heie på deg.
Alle som er glade i å skrive kan bli enda bedre. Og de som sliter litt kan få vekket gleden og gløden ved å bruke pennen som våpen. Kurset fokuserer på å hente fram kreativiteten i din egen tekstproduksjon, og du lærer enkle grep som øker mulighetene for at du når helt fram med de ordene du bruker.

Vi bruker en arbeidsdag, gjerne på din egen arbeidsplass – og det gis tilbud om å få vurdert egne tekster. Lær deg

– Retorikkens grunnstolper
– Metafor – og idejakt
– Lek fram kreativiteten din
– Hvordan få leseren til å få gåsehud, høy puls og blussende kinn.
– Formuleringskunst,
– Lær deg punktumets magiske kraft.
– Vit hvem du skriver til: Om målgrupper og tekst.
– Få dine tekster analysert og vurdert.

VIRKE har kommunikasjon som en viktig kompetanse, og vi har gjennomført et skreddersydd opplærings- og treningsprogram for våre ansatte. Og for å si det kort: Vi jubler! Vi jubler over at det var mulig å lære så mye på så kort tid, over teoriene, øvelsene – og kanskje aller mest: Personlige og ærlige tilbakemeldinger som det er mulig å bruke for hver enkelt. Deres halvannendags-kurs var tettpakket, kunnskapsrikt og alvorlig morsomt. Skuespiller Cathrine Myhre og kurslederen, Kjell Terje Ringdal, har satt spor hos oss.
— Norveig Retterholt, Head of HR, VIRKE