Back to All Events

Retorikk-kurs i Italia, mai 2019


Lær retorikk på vårt populære kurs i Italia!

Med vakre Comosjøen som ramme tar vi hvert år et dypdykk inn i retorikkens verden. Her møtes alt fra kommunikasjonsdirektører, statssekretærer, ordførere, leger, rådmenn og språkentusiaster til retorisk høyfjellstrening.

Skynd deg, for her blir det fort fullt!

Pris 17.950 inkl kurs, fullpensjon

Behovet for å være tydelig, men samtidig inkluderende og venn med de jeg forhandler med eller taler til har vært en mangelvare hos meg. Jeg har lagt meg til en uvane der jeg er unødig kort, samtidig som jeg blir oppfattet som konfliktorientert - fremfor dialogsøkende og tillitsskapende.
Kurset i Brunate har vært et skjellsettende vendepunkt for hvordan jeg oppfatter det å tale eller diskutere med andre. Kursets to ledere utfyller hverandre på en optimal måte og plukker med letthet av mine unoter, samtidig som de gir konstruktive tilbakemeldinger på hva og hvordan jeg bør justere meg. I tillegg gir kursstedet og deltakerne en nydelig ramme der man lærer av hverandre og nyter noen herlige sosiale dager på landsbygda over Comosjøen.
— Heine Strømme, Daglig leder, Palmesus
Ringdals kurs i Italia er en sann opptur! Retorikkens hemmeligheter i sentrum, formidlet med engasjement, innsikt og lekenhet av kurslederne, og utøvd med skrekkblandet fryd og begeistring av deltakerne. For Kjell Terje Ringdal og makker Frank Jørstad klarer på forunderlig vis å gjøre det komfortabelt utenfor komfortsonen. I Brunate ble vi inspirert til å strekke oss litt lenger, til å gutse og til å ta sats, vel vitende om at nye venner sto på sidelinja og heia. For der, i høydene over Como-sjøen, ble vi også en skikkelig sammensveisa gjeng. Nydelige omgivelser, et kurs prega av kreativitet, varme og humor, - og god mat og vin attpå. Dette er rett og slett de beste rammer for å lære overbevisningens kunst. Jeg er overbevist!
— Ingrid Kvammen Ekker, seniorrådgiver, Utenriksdepartementet
Earlier Event: October 31
Washingtonseminaret 2018