Back to All Events

Washingtonseminaret 2016


Amerika står ved et dramatisk veiskille og statistikken tilsier at en republikaner flytter inn i Det hvite hus denne gang. Men hva skjer dersom Donald Trump blir kandidat — kan han slå Hillary Clinton? Vær tilskuer når valget skal avgjøres, geleidet av erfarne og glødende engasjerte seminarledere. Når du lander onsdag 2. november bærer det rett inn i kampanjebussene våre mot vippestaten Virginia. Her skal ett av de viktigste slagene i valgkampen stå, og du skal være med og drive kampanjevirksomhet — for begge politiske leire. Helgen har et tettpakket program, med innføring i valgsystemet, analyse av mediebildet og oppdatering på de siste prognosene. Vi skal også oppleve minnesmerkene og historien til legendariske Washington, D.C. Mandag og tirsdag blir to tette fagdager med USAs fremste eksperter. Taleskriverne som har sittet i Det ovale kontor. Tenketankene som er med på å skape og forme politikken. Professorer som har spesialisert seg på politisk kommunikasjon. Og journalistene som følger valgkampen tettest. Tirsdag er turens store finale: Vi er tett på valglokalene, møter eksperter som tolker de siste prognosene, og avslutter oppholdet med en hektisk valgnatt. Tettere på det amerikanske maktspillet er det vanskelig å komme.

Earlier Event: October 2
Presentasjonsteknikk
Later Event: October 27
Washingtonseminaret 2017