Back to All Events

Presentasjonsteknikk


På kurset lærer du rett og slett å bli mer overbevisende og en enda bedre selger av dine ideer og tanker. Om du jobber i offentlig virksomhet, advokat, eller som leder av private selskaper, eller skal selge et produkt, vil du ha glede av å lære om troverdighet og retorikk.

Presentasjonsteknikk lærer deg å bli effektiv og bevisst på hva du sier når. Du lærer deg å finne og velge ut dine beste argumenter – og å fremføre dem med stil og kraft. Neste gang du skal møte en potensiell kunde, en sjef eller holde et foredrag vil du føle deg tryggere og sikrere. Et godt utgangspunkt for å nå fram med det du har på hjertet!

Lær deg:

* Finn dine beste argumenter

* Lage og bruke stolpemanus

* Identifiser dine sterkeste sider

* Vinn de vanskelige debattene

* Skap begeistring

* Lær deg å lage en tale på 30 sekunder

Slike kurs egner seg godt for bedriftsinterne kurs. Disse kan skreddersys rundt oppdragsgivers spesielle behov. Sett av en dag eller to – og skap begeistring hos dine ansatte. Sam-læring skaper effektive og glade medarbeidere.

Pris etter avtale. 

Earlier Event: April 19
Retorikk-kurs i Italia, april 2016
Later Event: November 2
Washingtonseminaret 2016